Märka på trä

Behovet av att märka på trä är stort, det kan vara företag som tillverkar möbler, bygger hus eller tillverkar inredningar. Gemensamt är att alla vill profilera sig med företagets logotyp.

Reklambyråer och inredningsföretag letar ofta efter nya häftiga idéer. Man vill göra något annorlunda, kanske märka med kundens logo på olika träföremål som bord, lådor, stolar och hyllor. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad det går att göra.

Ett annat stort behov är märkningen som stöldskydd på träytor. Vi ser en stor ökning av företag och föreningar som har problem med stölder och söker en brännstämpel att märka med. Brännstämpeln ger en permanent märkning som är svår att avlägsna.

Märka på trä

Idamex brännstämpel

Bra att veta

Att märka på trä med Idamex brännstämplar är ett miljövänligt alternativ som dessutom ger ett exklusivt intryck. Märkningen fungerar på de flesta träslag. Vi ser idag att intresset för att profilera sitt företag har ökat markant under de senaste åren. Ett annat tips är att inte beställa en för stor brännstämpel, oftast går budskapet fram bättre om det ser sobert ut.

Märka på trä

Brännmärkning på trä

Låt oss gärna titta på ert original så får våra gravörer komma med synpunkter. Har du inget original kan vi hjälpa till med det.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur man märker på trä, eller kanske bolla dina idéer med oss.

Kontakta oss

Referenser

Parkteatern i Borås beställer brännstämpel till hamburgerbröd. 2019-10-18

Referenser

Rekab väljer Idamex brännstämplar. 2019-10-25

Referenser

SKB beställer Idamex brännstämpel. 2019-10-16

Sitemap