Skydda verktygen mot stölder

Många företag som är beroende av verktyg i sin verksamet har idag stora problem med stölder, det tar ofta mycket tid och stora kostnader att köpa nya verktyg. Vi ser även att det inte bara är stölder utan även glömska, verktygen blandas ihop ute på arbetsplatserna och rent slarv är vanligt.

Ett bra och effektivt sätt att skydda verktygen mot stölder och förlust är att märka dom med företagets namn och kanske telefonnummer. Har verktygen en yta av plast. t.ex. skruvdragare så rekommenderas Idamex brännstämpel. Med brännstämpeln märker du lätt alla verktygen och förhindrar därmed stölder samt att alla kan se vem som är ägare till era verktyg.

Enligt försäkringsbolagen är de företagare som satsar på skadeförebyggande åtgärder betydligt mindre skadedrabbade än övriga.

Skydda verktygen mot stölder

Idamex brännstämpel

En annan fördel

En annan fördel med att märka och därmed skydda verktygen är att den som hittar glömda eller stulna verktyg kan kontakta er så att ni får tillbaka dem. Polisens hittegodsavdelningar är fyllda med föremål som inte går att spåra tillbaka till ägaren.

Bra är även att upprätta en inventarieförteckning över alla verktyg. Ofta räcker det med en enkel förteckning bestående av, benämning, fabrikat, inköpsår och användare. Det går även att få brännstämpeln med löpande inventarienummer.

Varningsskyltar till servicebilen, kontoret eller verkstaden går att beställa. Skylten är dubbelsidig och monteras med fördel på insidan av rutan.

Skydda verktygen mot stölder

Varningsskyltar till bilen, kontoret eller verkstaden

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur man skyddar företagets verktyg mot stölder.

Kontakta oss

Nytt blogginlägg

Brännstämplar för trä

Referenser

HSB beställer fler nyckelbrickor med abonnemang. 2024-01-29

Referenser

Fridhems friskola beställer brännstämpel. 2024-01-11

Referenser

Ahlsell beställer brännstämpel. 2024-01-10

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar