Brännstämplar värmereglering

Brännstämplar för brännmärkning är på många sätt en bra produkt för märkning av trä, plast, läder och gummi. En brännstämpel med värmereglering kan bli det bästa valet, speciellt när du märker ett stort antal föremål eller på plast. Beroende på vad du ska brännmärka på kan du få till ett lyckat resultat. Snygg produktmärkning eller stöldskyddsmärkning av verktyg, du kan alltid hitta brännstämplar med värmeregleringsapparat som tillgodoser dina behov.

Värmereglering till Idamex brännstämplar

Idamex värmereglering 2000

Beställ värmeregleringsapparat till din brännstämpel

Idamex värmereglering 2000 passar till alla brännstämplar, enkel funktion för att sänka eller höja värmen vilket även förlänger livslängden på brännstämpeln. Det har funnits några märken som genom åren sålt brännstämplar och dimmers av bra kvalitet. Idamex är exempel på varumärken som har det lilla extra. Brännstämpeln från Idamex graveras med ett större djup och i en mässinglegering vilket ger ett snyggt slutresultat. En fördel som många uppskattar med en riktigt bra handbrännstämpel är att brännmärkningen blir så snygg.

För hög värme på stämpeln

En stor fördel med Idamex värmereglering 2000 är att handbrännstämpeln inte blir för varm och därmed måste strömmen brytas och kolven får svalna. Behöver du brännmärka ett mindre antal saker så har det inte så stor betydelse, däremot när många föremål behöver märkas så är värmereglering att föredra.

Museet

"Projektet var stort, vi skulle märka 1750 trälådor med ett löpande nummer. Kraven var dessutom höga, märkningen ska vara åldersbeständig och den får aldrig lossna eller vara lätt att peta den.

Vi funderade på etiketter eller en märkpenna, men det var det där med åldersbeständighet. Lösningen blev en brännstämpel och märkningen kommer att sitta där för en mycket lång tid framöver."

Vaktmästeriet

Kontakta mig

Nytt blogginlägg

Brännstämplar för trä

Referenser

HSB beställer stöldskyddsmärkning. 2024-04-18

Referenser

Allingsås Energi beställer brännstämpel. 2024-04-29

Referenser

Varberg pall beställer brännstämpelkolvar. 2024-02-27

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar