Brännstämpel - varningsskylt till servicebilar och förråd

Behovet av att märka upp verktyg med Idamex brännstämpel är stort, verktygen kan bli stulna, eller blandas i hop ute på arbetsplatsen med andra företags verktyg. Vi ser även att de ofta transporteras eller förvaras i servicebilar, arbetsbodar och containers, här är stöldriskerna extra stora.

Tyvärr är tjuvarna medvetna om detta, där av blir det viktigt att iaktta försiktighet och samtidigt visa att verktygen är stöldmärkta med en brännstämpel och därmed inte lika attraktiva att stjäla. Idamex brännstämplar är det effektivaste sättet att stöldmärka verktyg, maskiner, m.m. och därmed förhindra stölder av värdefull egendom. Brännstämpeln ger en bestående märkning på trä, plast, läder och gummi, den går ej att utplåna uta att tillföra en kraftig åverkan på det stöldmärkta föremålet. Beställ dina brännstämplar idag från Nordisk Stöldmärkning.

Varningsskylt till brännstämpeln

Varningsskylt VS-33 till Idamex brännstämpel

Varningsskylt till brännmärkta verktyg och maskiner

Självhäftande varningsskylt med tryck på båda sidorna, storlek 85x55mm. Monteras med fördel på insidan av glasytor.

Tips

32 års erfarenhet har lärt oss hur viktigt säkerhetsarbetet är för alla företag. Datorer och IT-produkter bör stöldmärkas med Idamex märksystem. Verktyg och arbetsredskap stöldmärks lätt med hjälp av Idamex brännstämpel. Glöm inte varningsskyltar.

Kontakta mig

Nytt blogginlägg

Bränna på trä - tips för att bränna i trä

Referenser

YIT Sverige väljer Idamex brännstämplar. 2023-03-01

Referenser

Bydalens värdshus beställer ny värmekolv. 2023-02-20

Referenser

Derome bygg & Industri väljer Idamex brännstämplar. 2023-02-15

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar