Brännstämpel med utbytbar text

Alla brännstämplar från Idamex går att få med utbytbar text. Ni kanske vill bränna in ett löpande nummer, serienummer, inventarienummer, användarnamn, anställningsnummer, år, månad, vecka, byta ut logo eller kombinera logo och siffror. Vanligast är brännstämplar med fast text som företagsnamn och logotype.

Idamex brännstämpel består av en värmekolv och en graverad dyna i mässing. Dynan är den som trycks mot föremålet och bränner in den valda texten eller logon. När du beställer en brännstämpel från Nordisk Stöldmärkning hjälper vi dig med att ta fram ett original som vår gravör sedan arbetar efter.

Brännstämpel utbytbar text

Idamex brännstämpel med utbytbar text

Det är lätt att märka

Det är lätt att märka med idamex brännstämpel, du märker lätt verktyg, maskiner, möbler, lådor, mm. Gemensamt för våra stämplar är att du får en permanent och åldersbeständig märkning som sitter där för evigt.

Museet

"Projektet var stort, vi skulle märka 1750 trälådor med ett löpande nummer. Kraven var dessutom höga, märkningen ska vara åldersbeständig och den får aldrig lossna eller vara lätt att peta den.

Vi funderade på etiketter eller en märkpenna, men det var det där med åldersbeständighet. Lösningen blev en brännstämpel och märkningen kommer att sitta där för en mycket lång tid framöver."

Vaktmästeriet

Kontakta mig

Nytt blogginlägg

Bränna på trä - tips för att bränna i trä

Referenser

YIT Sverige väljer Idamex brännstämplar. 2023-03-01

Referenser

Bydalens värdshus beställer ny värmekolv. 2023-02-20

Referenser

Derome bygg & Industri väljer Idamex brännstämplar. 2023-02-15

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar