Emballagestämplar

Idamex emballagestämplar ger en snygg och tålig märkning på trä och plastemballage. Du väljer själv hur märkningen ska utformas på stämpeln, företagsnamn, logo, nummerserie eller annan text är vanligt förekommande.

Läs mer om brännstämplar

Emballagestämplar

För presentförpackningar i trä behöver du en riktigt bra stämpel. Hur en sådan ska se ut kan skilja sig lite beroende på hur stor trälådan är, men det finns några saker du kan utgå ifrån. Beställ inte en för stor stämpel i förhållande till lådans storlek, tänk på att små detaljer kan brännas ihop, vilket oftast inte har någon betydelse. Att bränna in logotyper, text och figurer på trälådor blir alltid snyggt och skapar något alldeles unikt.

Stämpla alla trä och plastemballage

Med en emballagestämpel märker du dina trä och plastlådor på ett enkelt och bestående sätt. Presentlådor i trä stämplar du med eget tryck som höjer gåvans värde för mottagaren. Det kan vara presentlådor för vin, frukt, godis, mat och parfym bara för att nämna några exempel.

Idamex stämplar

Vi har levererat stöldmärkning, stämplar, ID- märkning och nyckelbrickor med abonnemang till företag, kommuner och skolor sedan 1990.

Kontakta mig

Nytt blogginlägg

Brännstämplar för trä

Referenser

HSB beställer stöldskyddsmärkning. 2024-04-18

Referenser

Allingsås Energi beställer brännstämpel. 2024-04-29

Referenser

Varberg pall beställer brännstämpelkolvar. 2024-02-27

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar