Brännstämpel - Trä

För många är det nog ingen nyhet att en brännstämpel till trä ger ett mycket snyggt och bestående intryck. De flesta träslag går att bränna in på.

När du bränner med brännstämpeln så blir det inte knivskarpa kanter utan lite mer en mjuk kant, Där av det exklusiva intrycket som märkningen ger.

Vi har än så länge inte stött på något träslag där brännstämpeln inte passar. Tänk på att små detaljer i originalet kan bli otydliga vid inbränningen, annars är det bara fantasin som sätter gränserna. Vi har under alla år graverat många tuffa och fräna brännstämplar till nöjda kunder.

Märka på trä

Idamex brännstämpel

Bra att veta när du märker på trä

Det är inte svårt att använda vår brännstämpel. Stoppa in kontakten i ett vägguttag vänta 15-20 minuter, gör några testmärkningar på kasserade träbitar. Sen börjar det roliga. Idamex brännstämpel är idealisk för produktmärkning och stöldskyddsmärkning på trä, plast, läder och gummi.

Märka på trä

Brännmärkning på trä (ek)

Välj rätt brännstämplar när du märker trä föremål

Vi har sedan 1990 utvecklat våra brännstämplar med både gravyr och värmekolvar för bästa resultat när du brännmärker på trä. Vår arikel "Idamex brännstämplar" visar hur du märker på trä.

Låt oss gärna titta på ert original så får våra gravörer komma med synpunkter. Har du inget original kan vi hjälpa till med det.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur man beställer en brännstämpel för märkning på trä, eller du kanske vill bolla dina idéer med oss.

Kontakta oss

Nytt blogginlägg

Brännstämplar för trä

Referenser

HSB beställer stöldskyddsmärkning. 2024-04-18

Referenser

Allingsås Energi beställer brännstämpel. 2024-04-29

Referenser

Varberg pall beställer brännstämpelkolvar. 2024-02-27

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar