Nummerstämplar

Ibland vill vi numrera saker, då är en stämpel med utbytbara siffror ett bra val. Du kan enkelt stämpla på trä, plast, läder och gummi. Hos oss på Nordisk Stöldmärkning hittar du brännstämplar för numrering av trälådor och verktyg för att bara nämna några användningsområden. Stämpeln har ett fack där de lösa siffrorna lätt kan bytas ut och ersättas med nya. Med Idamex nummerstämplar får du en bra överblick och kontroll över alla märkta föremål.

Läs mer om att brännmärka här.

Idamex stämplar används ofta för märkning av verktyg, maskiner, trälådor, emballage och plastlådor. Varje stämpling bränner in ett unikt nummer som sedan kan kopplas till inventarieregistret. Gör som många andra byggföretag, museer och industrier redan gjort. Beställ en stämpel idag!

Nummerstämplar från Idamex

Märk inventarier med en stämpel

För en bra inventariekontroll vid alla tillfällen behöver du en nummerstämpel. Du kan märka ner på individnivå, servicepersonal kan ha egna nummerserier, förvaringslådor kan kopplas till unika platser. Med hjälp av Idamex stämplar bygger du upp säkerheten på företaget.

Kontakta mig

Referenser

Kristinehamns kommun beställer brännstämplar. 2019-12-13

Referenser

Svenska Hamburgerköket märker hamburgerbröd med Idamex brännstämplar. 2019-11-21

Referenser

Tönnersjö plantskola väljer Idamex brännstämplar. 2019-12-20

Sitemap