Vad du ska tänka på vid beställning av brännstämpel

Vilken storlek vill du ha på brännstämpeln, det går att beställa upp till 60x170mm. Ett tips är att mäta upp på föremålet som ska brännmärkas och prova olika storlekar. Vi ser ibland brännmärkningar som är för klumpiga till det märkta föremålet. Ofta blir det sobrare med en inte allt för stor märkning.

Vid stöldmärkning av verktyg som t.ex. skruvdragare rekommenderar vi en bredd på ca: 40mm. Läs mer om brännstämpel originalet här.

Brännstämpel-tips

För ett professionellt slutresultat arbetar vi endast med djupgravyr, vilket ger en snyggare inbränning på det märkta föremålet. Vi graverar logo, text, siffror och olika motiv, det är bara fantasin som sätter gränserna. Vi kan hjälpa dig med att ta fram originalet, annars mejlar du över det till oss info@brannstampel.se. Tänk på att alltför små detaljer kan bli svåra att bränna in. Kontakta oss för hjälp.

Brännstämpel

Vad vill du brännmärka på?

Våra brännstämplar märker på trä, plast, läder och gummi. Och enligt många beställare även till hamburgerbröd. Det är bra om vi får ditt original så fort som möjligt, då kan vi se om det passar till brännstämpeln eller om några ändringar bör göras.

Vid beställning behöver vi leverans- fakturauppgifter, ett original, gärna som EPS-fil och vilken storlek du önska på brännstämpeln.

Kontakta mig

Nytt blogginlägg

Brännstämplar för trä

Referenser

HSB beställer stöldskyddsmärkning. 2024-04-18

Referenser

Allingsås Energi beställer brännstämpel. 2024-04-29

Referenser

Varberg pall beställer brännstämpelkolvar. 2024-02-27

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar