Elektrisk stämpel

Trodde du att alla stämplar märker med färg? Då är det dags att tänka om. Elektriska stämplar har den fördelen att märkningen bränns in snyggt på trä, plast, läder och gummi. Perfekt när du vill stämpla in logo, text och figurer permanent på lådor, möbler, verktyg och teknisk utrustning för att bara nämna några exempel.

Läs mer om brännstämplar

Elektrisk stämpel

Inom design, reklam och marknadsföring används ofta våra elektriska stämplar för att få produkten och budskapet att sticka ut. Nog så viktigt i dagens mediabrus!

För fram budskapet med elektriska stämplar från Idamex

Till produktmärkning är de oumbärliga, och till presentreklam kan de bli pricken över i när du brännmärker vinlådor och träförpackningar. En elektrisk stämpel med effektregulator blir lätt att använda. Företagets logo blir snyggt på trä och vår gravyravdelning graverar till både Idamex och ALK brännstämplar. En del stämplar har olika infästningar, ett tips om du vill byta insats på en befintlig stämpel är att du fotograferar och skickar bilden till oss, så hjälper vi dig med en ny gravyrstämpel.

Idamex stämplar

Vi har levererat stöldmärkning, stämplar, ID- märkning och nyckelbrickor med abonnemang till företag, kommuner och skolor sedan 1990.

Kontakta mig

Nytt blogginlägg

Brännstämplar för trä

Referenser

HSB beställer stöldskyddsmärkning. 2024-04-18

Referenser

Allingsås Energi beställer brännstämpel. 2024-04-29

Referenser

Varberg pall beställer brännstämpelkolvar. 2024-02-27

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar