Beställa brännstämpel i Stockholm

Du beställer en unik brännstämpel online från Stockholm var du än bor i Sverige. Idamex brännstämplar används flitigt över hela Sverige, brännmärkning på trä, plast, läder, gummi och hamburgerbröd. Vi levererar snabbt och prisvärt från vår gravyravdelning i Stockholm.

1990 startade vi vår tillverkning och försäljning av brännstämplar, brännjärn och brännmärkpennor från gravyravdelningen i Stockholm. Sedan dess och när online försäljningen tog fart har vi fått förtroendet att tillverka tusentals brännstämplar till kunder över hela Sverige.

Idag beställs nästan alla brännstämplar online från vår sajt brannstampel.se och levereras över hela landet. Oavsett om du är Stockholmare eller bor på annan ort så är leveranstiden ca: sju dagar från beställning.

Och du, vi har flest nöjda kunder utanför Stockholm!

Läs mer om att brännmärka här.

Beställa brännstämpel Stockholm

Intresserad av att börja brännmärka? kontakta oss på info@brannstampel.se

Att stöldmärka, märka på trä, plast, läder eller hamburgerbröd efterfrågas av många. Börja med en brännstämpel som uppfyller grundkraven och har djupgravyr i mässing. Oavsett om du vill stöldmärka eller profilmärka så är kvalitén på gravyren mycket viktigt. Beställ din brännstämpel från Stockholm idag.

 

Kontakta mig

Referenser

Kristinehamns kommun beställer brännstämplar. 2019-12-13

Referenser

Svenska Hamburgerköket märker hamburgerbröd med Idamex brännstämplar. 2019-11-21

Referenser

Tönnersjö plantskola väljer Idamex brännstämplar. 2019-12-20

Sitemap