Pagineringsstämplar

Paginering och numrering - stämplar med lösa siffror. Perfekt för löpande numrering av olika föremål som trälådor, verktyg och plastkärl. Pagineringsstämplar har på senare år gått från att vara något glömda, till att bli en uppskattad och efterfrågad stämpel till numrering av alla tänkbara föremål. En viktig fördel med pagineringsstämpeln är att märkningen blir permanent och sitter där för evigt.

Läs mer om brännstämplar

Pagineringsstämplar

Idamex pagineringsstämplar används till inventariemärkning med ett löpande nummer, verktyg som ska märkas med olika nummerserier för till exempel servicepersonal och regionkontor. Nummerserier finns i olika typsnitt och storlekar till Idamex och ALK stämplar.

Numrera alla saker med pagineringsstämplar från Idamex

För att skapa ordning är de oumbärliga, och för att få en bestående märkning är de perfekta. Pagineringsstämplar med utbytbara siffror blir oftast ett bra val till företaget. Nyttan av att bränna in olika nummerserier på trä, plast, läder och gummi är stor och uppfyller många krav för en god inventariehantering. Pagineringsstämpeln gör jobbet och dessutom på ett miljövänligare sätt.

Idamex stämplar

Vi har levererat stöldmärkning, stämplar, ID- märkning och nyckelbrickor med abonnemang till företag, kommuner och skolor sedan 1990.

Kontakta mig

Nytt blogginlägg

Brännstämplar för trä

Referenser

Prevex AB köper brännstämpel. 2023-09-07

Referenser

Havator AB märker med Idamex brännstämplar . 2023-09-07

Referenser

Försvarsmakten kompletterar brännstämpel. 2023-08-22

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar