Märka saker

Det finns flera sätt att märka saker på ett effektivt sätt. Val av märkutrustning varierar beroende på vad som ska märkas. Är det stöldmärkning eller vanlig märkning som ni har behov av?

Som stöldmärkning av till exempel datorer och IT rekommenderas Idamex stöldskyddsmärkning - Brickan som ger en bestående märkning som ej går att utplåna utan åverkan på det märkta föremålet. Andra saker som verktyg och maskiner märks effektivast med en brännstämpel, den ger en bestående stöldmärkning som inte heller går att ta bort utan en kraftig åverkan på det märkta föremålet.

Saker som bör märkas

Vad vi vill märka på ett företag varierar på verksamhetens art, ett byggföretag med en stor maskinpark har oftast problem med stölder och svinn, här passar Idamex brännstämpel perfekt, företagets namn bränns in i plasten. Det kan även vara saker som möbler, kärl, handverktyg, maskiner, utemöbler, armaturer, m.m. som behöver märkas och därmed förhindra stölder.

Märka med gravyrpenna

Det går att märka företagets saker med en gravyrpenna, men tar oftast alltför lång tid och blir inte snyggt. Idag har vi bättre saker som dessutom gör märkningen snabbare och snyggare, även företagets logo går bra att märka med.

 

Tänk vad bra att få en märkning på alla företagets saker

Det borde vara en självklarhet att verksamhetens alla värdefulla saker har en tydlig märkning som visar vem ägare är till föremålet. Vi rekommenderar att ni märker med företagets namn, logo eller organisationsnummer. Det går även att beställa brännstämplar med lösa siffror och bokstäver, bra när löpande nummerserier efterfrågas.

    Kontakta mig

Nytt blogginlägg

Bränna på trä - tips för att bränna i trä

Referenser

YIT Sverige väljer Idamex brännstämplar. 2023-03-01

Referenser

Bydalens värdshus beställer ny värmekolv. 2023-02-20

Referenser

Derome bygg & Industri väljer Idamex brännstämplar. 2023-02-15

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar