Isstämplar

Isstämplar ger ett mycket effektfullt intryck. Isstämpeln placeras på isblocket och smälter ner isen på några sekunder. Idamex brännstämplar har ett stort användningsområde, det kan vara som stämplar till is, till hamburgerbröd, brännmärkning på trä, plast, läder och gummi. Vi ser ett ökat intresse för våra populära stämplar - allt ifrån stöldskyddsmärkning till coola användningsområden som isstämplar och hamburgerstämplar. Marknadsförare och företag letar ständigt efter nya produkter som skapar uppmärksamhet och tydliggör varumärken.

Läs mer om brännstämplar

Idamex stämpel Stämplar från Idamex

När du beställer en stämpel med egen gravyr så krävs det ett original från er, det kan vara en vektoriserad fil på en logo, figur eller text. Vi har under trettio år graverat det mesta och det senaste är nog till brännstämplar för värmning på små isblock, så coolt!

Värm in er logo på is med en isstämpel

Kanske det coolaste just nu, bränn in restaurangens, företagets logo, symbol på isbitar eller glas gjorda av is. Välj vilken storlek du vill beställa på din isstämpel.

Idamex stämplar

Vi har levererat stöldmärkning, stämplar, ID- märkning och nyckelbrickor med abonnemang till företag, kommuner och skolor sedan 1990.

Kontakta mig

Referenser

Kriminalvården förnyar sina brännstämplar. 2021-08-13

Referenser

Sveriges Television märker hörlurar med Idamex brännstämplar. 2021-08-10

Referenser

Lulebo beställer ny brännstämpel. 2021-08-09

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar

Nytt blogginlägg

Stämplar till trä 2021-10-11