Alk brännstämpel

Du beställer Alk brännstämpel här, både stora brännstämplar som riktigt små. Med mer än trettio års erfarenhet kan vi garantera högsta kvalitet och snabba leveranser av alla våra brännstämplar. Oavsett om du ska stöldskyddsmärka eller profilmärka möbler, inredningsdetaljer så kan vi erbjuda dig marknadens bästa brännstämplar.

Vi graverar alla brännstämplar i djupgravyr vilket ger både snygga som tydliga märkningar. All gravering sker i Sverige och görs i en mässinglegering. Du kan beställa Alk brännstämplar, Idamex brännstämplar och Plura brännjärn här!

Läs mer om brännstämplar

ALK brännstämpel Alk brännstämplar från Idamex

När du beställer en stämpel med egen gravyr så krävs det ett original, det kan vara en vektoriserad fil på en logo, figur eller text. Här hjälper vi gärna till. Vi har under trettio år graverat det mesta och Alk, Idamex, Plura brännstämplar står för högsta kvalitet och hög kundnöjdhet.

Varför ALK brännstämpel?

När det vill till riktigt stora brännstämplar passar Alk stämplar riktigt bra, värmen sprids jämnt och fint vilket ger mycket fina brännmärkningar på trä. plast. läder och gummi.

Idamex stämplar

Vi har levererat stöldmärkning, stämplar, ID- märkning och nyckelbrickor med abonnemang till företag, kommuner och skolor sedan 1990. Med en värmestämpel går det perfekt att både stöldmärka och skapa vackra brännmärkningar på till exempel presentförpackningar i trä, inredningsdetaljer, möbler, trädetaljer, m.m.

Kontakta mig

Referenser

Kriminalvården förnyar sina brännstämplar. 2021-08-13

Referenser

Sveriges Television märker hörlurar med Idamex brännstämplar. 2021-08-10

Referenser

Lulebo beställer ny brännstämpel. 2021-08-09

Sitemap

Kontakta oss för mer information om brännstämplar

Nytt blogginlägg

Stämplar till trä 2021-10-11